Tag: populație

Browse our exclusive articles!

Specialist în sănătate publică: „A treia doză de vaccin ar trebui să fie disponibilă în România”. Risc de 10 ori mai mic de infectare...

Profesorul clujean de sănătate publică Răzvan Cherecheș atrage atenția asupra unui raport al guvernului israelian legat de a treia doză de vaccin.

Institutul Cantacuzino lucrează la noul Polidin: capsule gelatinoase și spray nazal

Scopul este ca produsul să ajungă pe piața de suplimente alimentare. Ca urmare, Polidinul va fi fabricat și comercializat sub forme mai atractive pentru diferitele categorii de populație.

2020, anul cu cele mai puține nașteri și cele mai multe decese în judeţul Galați, de la Revoluție și până în prezent

În primul an de la Revoluție, în județul nostru s-au născut peste 9.000 de copii, cei mai mulți concepuți înainte de momentul decembrie 1989. Era însă vorba de o natalitate menținută în mod artificial, generată de politicile în domeniu impuse de regimul comunist.

Retribuirea vaccinarii este o abordare eronata

Astfel de recompense nu vor putea compensa îngrijorările majore și motivațiile pe care majoritatea celor nevaccinați le au. Mai mult, anumite premii au toate șansele ca mai degrabă să jignească și să ducă la o creștere a neîncrederii dintre populația sceptică și autorități. Căci printr-o astfel de abordare simplistă și tranzacțională, cele din urmă dovedesc că nu fac niciun efort de a înțelege resorturile intime ale opoziției la vaccinare și a le da importanța cuvenită.

Când vom primi a treia doză de vaccin anti-COVID și care va fi schema de administrare

„Datele de până acum arată că protecția împotriva bolii simptomatice COVID-19 și împotriva spitalizărilor se menține 6-8 luni și nu este de așteptat ca într-o lună sau două să scadă brusc. Din datele științifice disponibile momentan, nu este nevoie de administrarea unei a treia doze.

Popular

Capacitatea combinatului de la Galați va crește de la 2 la 5 milioane de tone de oţel

Combinatul Liberty Galați își accelerează planurile de trecere la...

Lucrările la faleza din Tulcea, la 84%. Constructorii mai au 7 luni să termine

Lucrările de modernizare ale portului și falezei din Tulcea au ajuns la 84%, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea la solicitarea Info Sud-Est. Termenul de finalizare asumat în proiect este luna iunie 2023.

Case demolate în centrul Oradiei, pentru o nouă bretea rutieră

Proiectul amenajărilor rutiere din zona Pieţei Cetate din Oradea, care include realizarea unui pasaj subteran, va suferi îmbunătăţiri în timpul implementării.

Subscribe

spot_imgspot_img