Tag: Portul Constanța

Constanța, un port providențial pentru cerealele exportate de Ucraina

Problema este vitală pentru multe țări dependente de aprovizionarea din Ucraina, care, înainte de război, exporta lunar 4,5 milioane de tone de produse agricole pe cale maritimă - 12% grâu, 15% porumb și 50% ulei de floarea-soarelui, la nivel mondial.

Sancțiuni ignorate în Portul Constanța: Ruta Siria

Prin Portul Constanța au făcut afaceri entități siriene chiar și după ce acestea au intrat sub sancțiunile SUA și UE, impuse după 2011, împotriva regimului dictatorului Bashar Al-Assad, unul dintre foarte puținii susținători de azi ai lui Vladimir Putin.

Ultima oră

Peste 32 de kilograme de droguri, descoperite la percheziții de D.I.I.C.O.T. Oradea

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea au prins în flagrant delict trei bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă cocaină și pulbere psihoactivă. Ulterior, au fost efectuate șapte percheziții, în total fiind indisponibilizate peste 32 de kilograme de droguri de risc, de mare risc și substanțe psihoactive.

Propagandistul lui Putin, Dmitri Medvedev: „Dragostea furtunoasă dintre europeni și ucraineni se apropie de sfârșit”

Sub sancțiunile drastice ale Uniunii Europene și la o săptămână după ce Ucraina a primit statutul de țară candidată la UE, la Moscova continuă declarațiile rupte de realitate.

​Germania a predat Nigeriei primele două sculpturi dintr-o serie de peste 1.100 de artefacte furate în perioada colonială

Autorităţile germane au predat vineri reprezentanţilor Nigeriei primele două...

Kovesi nu l-ar învinge pe Geoană, la prezidențiale. Câștigă la limită contra lui Ciucă | SONDAJ

Mircea Geoană ar câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale,...
- Publicitate -spot_imgspot_img