Tag: prefectura

Browse our exclusive articles!

O clădire veche de 146 de ani, proprietatea fiului prim-ministrului Bulgariei, va fi reabilitată

Construită în 1872, clădirea monument istoric de pe strada Domnească nr. 58, care a găzduit cândva Pârcălăbia şi apoi Prefectura judeţului, iar apoi, până...

Focșani: Reabilitarea sediului fostei Prefecturi Putna durează mai mult decât construirea Casei Poporului. A început în urmă cu 25 de ani și nu e...

Clădirea fostei Prefecturi a județului Putna, monument istoric de interes național, se află în proces de reabilitare de mai bine de 25 de ani, iar lucrările nu s-au finalizat nici până azi. Prima tentativă de reabilitare a avut loc imediat după 1990, Primăria Focșani investind aici peste 50 miliarde de lei vechi, însă lucrarea a fost abandonată din lipsa fondurilor în 1996. În 2004, imobilul a fost preluat de Consiliul Județean printr-un protocol încheiat cu Primăria Focșani, și în 2008 s-au reluat lucrările. Trei ani mai târziu au fost din nou abandonate, constructorul intrând în insolvență. Acum se face o nouă licitație pentru continuarea lucrărilor, ajunse undeva la 90%. Rămâne de văzut dacă de această dată se vor finaliza.

Popular

Lucrările la faleza din Tulcea, la 84%. Constructorii mai au 7 luni să termine

Lucrările de modernizare ale portului și falezei din Tulcea au ajuns la 84%, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea la solicitarea Info Sud-Est. Termenul de finalizare asumat în proiect este luna iunie 2023.

Case demolate în centrul Oradiei, pentru o nouă bretea rutieră

Proiectul amenajărilor rutiere din zona Pieţei Cetate din Oradea, care include realizarea unui pasaj subteran, va suferi îmbunătăţiri în timpul implementării.

Un milion de lei bani publici pentru consilierii personali ai şefilor CJ Iaşi

Codul administrativ, adoptat în ultima vară a Guvernului Dăncilă, a dat mână liberă demnitarilor şi aleşilor în funcţii de conducere să numească şi să înroleze în structurile instituţiilor pe care le conduc ajutoare pe care codul menţionat le numeşte „consilieri”.

Subscribe

spot_imgspot_img