Tag: primărie

Browse our exclusive articles!

Indolenţa din Primărie, plătită de toţi ieşenii cu 20.000 lei. Caz concret

Ieşenii plătesc indolenţa municipalităţii. Primăria a fost condamnată la plata a peste 20.000 de lei, pentru că nu a găsit 1.000 mp pentru punerea în posesie a unei ieşence. Aceasta a făcut singurul lucru pe care-l mai putea face: a cerut judecătorilor ca Primăria să plătească până în ziua în care îşi va primi pământul.

Abureala fondurilor europene „atrase” de Primăria Piteşti sau de ce n-are ursul coadă

În primul său an ca şef, Adrian Oprescu a reuşit performanţa să atragă zero lei şi zero bani fonduri europene, iar în anul următor, 2018, serviciul condus de acesta a accesat fonduri europene de numai puţin peste 1,1 milioane de lei.

Altă viață! Noul viceprimar Cezar Baciu, țup cu BMW-ul la serviciu. „Mi l-au luat părinții”

În februarie 2021, în calitate de consilier local, Cezar Baciu a completat o declarație de avere, postată pe site-ul Primăriei Iași.

Nababii lui Chirica, versiunea 2020. Nouă directori cu lefuri mai mari decât a președintelui țării

În baza declaraţiilor de avere publicate până ieri, „Ziarul de Iaşi“ a identificat 9 directori cu venituri semnificative, iar fiecare dintre aceştia a încasat peste 3.100 euro/lună. Într-un top 10 alături de aceşti directori, preşedintele ţării Klaus Iohannis ar fi pe ultimul loc, aşa cum estimam anul trecut.

Așa-i la noi! Liberalii au ocupat 80% din noile Consilii de Administraţie ale societăţilor Primăriei Oradea

Criza economică din 2008 a fost un duş rece. Confruntată cu falimentul întreprinderilor de stat, şubrezite de incompetenţă şi nepotism, clasa politică a realizat într-un târziu că sectorul public are nevoie de un management de tip privat.

Popular

Cum afectează pensionările masive funcţionarea Justiţiei la Iaşi? Sentinţe întârziate, magistraţi copleşiţi, dosare studiate în ritm alert

Pensionările din sistemul judiciar ieşean şi-a pus serios amprenta pe activitatea de anul trecut a Tribunalului. Numărul dosarelor noi a scăzut puţin, dar numărul tot mai mic de judecători a făcut ca fiecare dintre ei să fie pus în situaţia de a soluţiona câte două dosare pe zi. Jumătate dintre justiţiabili au aflat soluţia găsită de magistraţi la aproape trei luni de la pronunţarea sentinţei.

Cine este obligat să deszăpezească. Răspunderea primarului și obligațiile cetățenilor

Prima zăpadă mai serioasă din aceeastă iarnă a făcut...

Dacian Cioloș cere liderilor coaliției de guvernare „un plan ofensiv diplomatic clar” pe subiectul Schengen

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloș cere liderilor coaliției un plan...

Necrolog pentru un om bun

Joi dimineață, la prima oră, am aflat că a...

Subscribe

spot_imgspot_img