Tag: profesori

Browse our exclusive articles!

Profesorii de la Liceul Tehnologic Alexe Marin Slatina, la un schimb de experienţă, în cadrul unui proiect Erasmus+

Cea de a treia reuniune transnațională, în cadrul parteneriatului Erasmus+ pe care Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina în desfăşoară cu unităţi de învăţământ din opt ţări europene, s-a desfăşurat în luna mai.

Restricții pe piața meditațiilor, de la toamnă. Opiniile profesorilor

Meditaţiile cu elevii de la clasă vor fi interzise prin lege. Până în acest moment, interdicţia figura într-un ordin de ministru din 2018, dar...

Ordonanță: profesorii vor primi între 4.000 și 10.000 lei fiecare. Iată cum se vor da banii!

Angajaţii din învăţământul preuniversitar din întreaga ţară urmează să primească în următorii cinci ani, eşalonat, sume cuprinse între aproximativ 4.000 şi 10.000 de lei,...

Echivalarea doctoratului cu gradul didactic I se face după reguli noi

Potrivit publicației Gazeta de Sud, Ministerul Educaţiei schimbă şi anul acesta regulile pentru echivalarea titlului de doctor cu gradul didactic I, prin includerea unor excepţii, cum ar fi susţinerea inspecţiei speciale nu cu un an înainte de înscriere, ci în timpul anului şcolar în curs.

Profesorii români sunt de 6 ori mai prost plătiți decât cei din Germania

Potrivit Newsweek România, salariile de bază, soldele de funcţie, indemnizaţiile şi sporurile de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice nu vor creşte anul viitor, pentru evitarea unor presiuni suplimentare asupra cheltuielilor bugetare, potrivit unui proiect de Ordonanţă de urgenţă publicat de Ministerul Finanţelor.

Popular

Subscribe

spot_imgspot_img