Tag: R.Moldova

Browse our exclusive articles!

Cel mai performant politician român e o femeie. Ce urmează la Chişinău

De fapt marea realizare nu-i votul de azi,ci faptul că a reuşit să manevreze oligarhii şi pro-ruşii ca să se ajungă la un vot defel, pentru că anticipatele sunt la fel de greu de declanşat ca în România. În ultimul an Maia Sandu s-a profilat prin rezultate ca cel mai perfomant politician român al generaţiei sale, dacă faci raportul rezultate supra resurse avute la dispoziţie şi mediu ostil.

Alegeri anticipate parlamentare în R.Moldova. PAS, marele câștigător. Maia Sandu va avea o majoritate pro-europeană în plenul de la Chișinău

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) este câștigătorul alegerilor parlamentare anticipate organizate duminică,.

Maia Sandu: ”Sper să pot lucra alături de o majoritate formată din oameni oneşti pentru a face din ziua votului o sărbătoare a democraţiei...

Vă mulţumesc celor care aţi mers astăzi la vot şi aţi pus umărul la întărirea democraţiei în Moldova. Democraţia noastră este încă tânără, cu multe probleme, dar exemplul celor care, în ţară sau în diasporă, au trecut peste toate obstacolele pentru a merge la vot este un motiv de a avea încredere că vom reuşi să construim o ţară liberă şi un stat care se îngrijeşte de cetăţenii săi.

Alegerile parlamentare anticipate și ”șerpăria politică” de la Chișinău

După ce anul trecut au ales-o președinte pe Maia Sandu, la pachet cu o agendă proeuropeană și reformistă, moldovenii trebuie să decidă dacă îi dau pe mână și instrumentul să o pună în aplicare: o majoritate solidă care să guverneze.

UPDATE. Alegeri parlamentare anticipate în R.Moldova. Secțiile de vot s-au închis la ora 21.00

Peste 3,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot din Republica Moldova sunt aşteptaţi duminică la urne pentru a-şi alege noul Parlament, după ce vechiul legislativ a fost dizolvat în luna aprilie, la propunerea preşedintelui Maia Sandu.

Popular

Subscribe

spot_imgspot_img