Tag: reformă

Browse our exclusive articles!

Cum face guvernul Cîțu reforma administrației: Dublează numărul de posturi dintr-o instituție care ar trebui să gestioneze relația cu Republica Moldova. Crește și numărul...

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea premierului, finanțată de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului. Instituția are sediul în Bulevardul Primăverii.

Cîțu va prezenta marți execuția bugetară la șase luni

Am văzut comentariul domnului Bolojan, pe de o parte, sunt lucruri unde are dreptate, unele lucruri unde nu are dreptate. De exemplu, la reforme - reformele sunt făcute deja şi veţi vedea la execuţia bugetară că avem cheltuielile cu personalul, ca procent din PIB, mai mici, anul acesta, este prima oară după foarte mulţi ani.

USL light. Cum mimează reformele grupul transpartinic organizat de la Cotroceni

Uitați discursul virulent anti-corupție și pro-justiție al lui Iohannis de când vă cerea voturile. Era de utilitate strict electorală, atât. În tot PNL-ul, la vârf, greu veți găsi un om care să vrea cu adevărat o justiție liberă, pentru simplu motiv că ar periclita un partid care trăiește, în marea majoritate a timpului, din căpușarea statului.

Marile noutăți din pachetul de reformă ”România educată”: examen de admitere la liceele unde cererea depășește oferta, plus reorganizarea inspectoratelor județene

Examenul ar urma să fie organizat înainte de evaluarea națională, iar locurile neocupate în urma examenului de admitere vor fi ocupate prin repartizarea elevilor în ordinea mediilor de la evaluarea națională.

Popular

VIDEO Djokovic, campion la Australian Open. Tenismenul sârb l-a egalat pe Nadal la titluri de Grand Slam

Novak Djokovic a câştigat duminică finala de la Australian...

Horia-Roman Patapievici. Despre viață, destin&nostalgie

Cel mai recent volum semnat de Horia-Roman Patapievici e...

Topul mașinilor cu portbagaj mare

Ai nevoie de o mașină în care să încapă...

Drumuri naţionale închise în judeţele Brăila, Vrancea şi Galaţi

Trei drumuri naţionale din judeţele Brăila, Vrancea şi Galaţi...

Subscribe

spot_imgspot_img