Tag: remaniere

E obligat premierul să-și supună întreg guvernul unui nou vot în Parlament?

Premierul Florin Cîțu susține că nu e nevoie să treacă, din nou, întreg guvernul prin Parlament, deși s-a schimbat structura politică a acestuia. USR-PLUS...

Stelian Ion: Orice ministru în orice guvern este remaniabil

Nu suntem acolo. Suntem înaintea unei discuţii pe rectificarea bugetară şi chiar nu e cazul să punem paie pe foc sau să turnăm gaz pe foc, pentru că sunt nişte chestiuni care sunt în curs de rezolvare.

SURSE. Premierul Florin Câțu ia în calcul o remaniere guvernamentală la începutul lunii iulie

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că este apanajul premierului de face schimbări atunci când consideră că echipa trebuie împrospătată.

Orban: ”Sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală”

Nu am auzit de acest lucru. Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală şi, în mod evident, domnul ministru Oros a fost ministru şi în echipa pe care am condus-o eu la nivel guvernamental.

Ultima oră

Peste 32 de kilograme de droguri, descoperite la percheziții de D.I.I.C.O.T. Oradea

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea au prins în flagrant delict trei bărbați, în timp ce ar fi încercat să vândă cocaină și pulbere psihoactivă. Ulterior, au fost efectuate șapte percheziții, în total fiind indisponibilizate peste 32 de kilograme de droguri de risc, de mare risc și substanțe psihoactive.

Propagandistul lui Putin, Dmitri Medvedev: „Dragostea furtunoasă dintre europeni și ucraineni se apropie de sfârșit”

Sub sancțiunile drastice ale Uniunii Europene și la o săptămână după ce Ucraina a primit statutul de țară candidată la UE, la Moscova continuă declarațiile rupte de realitate.

​Germania a predat Nigeriei primele două sculpturi dintr-o serie de peste 1.100 de artefacte furate în perioada colonială

Autorităţile germane au predat vineri reprezentanţilor Nigeriei primele două...

Kovesi nu l-ar învinge pe Geoană, la prezidențiale. Câștigă la limită contra lui Ciucă | SONDAJ

Mircea Geoană ar câștiga primul tur al alegerilor prezidențiale,...
- Publicitate -spot_imgspot_img