Tag: români

Browse our exclusive articles!

Presa italiană: Clanurile românești se impun în fața nigerienilor pe piața prostituției din Bari. Mafia încasează de la o prostituată între 200 și 500...

Se observă o tendință în creștere, cea a clanurilor românești care se impun și asupra nigerienilor, mult timp lideri în această afacere.

Unde te grăbești, inconștientule?

Îl văd cum freamătă, abia așteaptă să mă poată depăși, îi simt înjurăturile în ceafă. Nu are vreun bolid, ci un Opel Vectra cu motor de maxim 1,8 litri, sau o Skoda de 15 ani, cu 100 de cai bătrâni.

Noi metode de țepe online! Cum sunt păcăliți români pe internet de hackeri

Luăm foarte în serios acest tip de eveniment şi îi încurajăm pe toţi membrii comunităţii DPD România să rămână atenţi la astfel de încercări, cum ar fi phishing-ul, pe care, din păcate, nu le putem controla.

MAE: Activitatea Ambasadei României la Kabul a fost suspendată în anul 2019. Nivelul de alertă pentru Afganistan a fost reevaluat

MAE recomandă ferm cetăţenilor români care se deplasează în Afganistan sau care se află deja pe teritoriul acestui stat să se adreseze Ambasadei României la Islamabad şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând propriile coordonate pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.

PNL față cu un premier cu ”doctorat” în gafe

E adevărat că România nu debordează de politicieni ireproșabili moral. Or, tocmai de aceea, ar fi fost important un premier și un lider PNL de o factură mai puțin criticabilă, apt să lanseze un credibil semnal reformist, de tip occidental.

Popular

Dacian Cioloș cere liderilor coaliției de guvernare „un plan ofensiv diplomatic clar” pe subiectul Schengen

Europarlamentarul REPER Dacian Cioloș cere liderilor coaliției un plan...

Necrolog pentru un om bun

Joi dimineață, la prima oră, am aflat că a...

Ziare.com: Dovezile că Răzvan Savaliuc și Lumea Justiției s-au conectat la banii lui Vanghelie

Jurnalistul Răzvan Savaliuc și Lumea Justiției au fost „mufați”...

VIDEO Djokovic, campion la Australian Open. Tenismenul sârb l-a egalat pe Nadal la titluri de Grand Slam

Novak Djokovic a câştigat duminică finala de la Australian...

Subscribe

spot_imgspot_img