Tag: statul român

Browse our exclusive articles!

Fraţii Micula ar putea pierde despăgubirile de 180 de milioane de euro. Avocatul Curţii de Justiţie a UE cere rejudecarea procesului

Procesul dintre fraţii Micula şi Statul Român este unul notoriu. Pentru că în 2005 România a suspendat, cu trei ani mai devreme decât promisese printr-o ordonanţă din 1998, ajutoarele de stat pe care le acordau investitorilor din regiuni defavorizate, implicit grupului de firme European Food and Drinks, patronat de fraţii gemeni Ioan şi Viorel Micula, cei doi, în calitate de investitori suedezi cu rezidenţă în Români, şi companiile lor au deschis un proces prin care au cerut despăgubiri pentru prejudiciile cauzate de revocarea ajutorului de stat.

VIDEO.”România-incluziune etnică și rasială”. Cerasela Bănică (CADO): Segregarea școlară este cea mai întâlnită formă de discriminare rasială

Desegregarea nu a fost finanțată și nu există expertiză nici în rândul societății civile pe acest subiect. Segregarea a fost finanțată numai în 2006, iar acum observăm lipsa de capacitare a instituțiilor statului și a societății civile.

Filmul ”120 bpm” și manifestările extremiste ale societății românești

”120 bpm” este un film despre lupta celor slabi și vulnerabili cu politicieni cabotini și firme farmaceutice interesate doar de profit. Filmul nu este despre o anumită orientare sexuală așa cum nici SIDA nu este doar despre gay.

Popular

Comisia Europeană propune un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a propus...

Fiul ultimului șah al Iranului salută, din exil, „Revoluția femeilor”

Manifestaţiile în curs în Iran reprezintă „o revoluţie a...

Ambasada SUA: Părăsiți imediat Rusia!

Ambasada SUA la Moscova a emis o alertă de...

Subscribe

spot_imgspot_img