Tag: studii

Browse our exclusive articles!

Popular

Aeroportul Craiova introduce două noi destinaţii pe lista zborurilor. Ajutor de 120.000 de euro pentru Wizz Air din bugetul județului Dolj

Aprobarea unui ajutor de minimis individual pentru compania aeriană Wizz Air Hungary Ltd, în vederea creșterii numărului de destinații la Aeroportul Internaţional Craiova și pentru o promovare turistică a județului, a fost votată, joi, de către consilerii județeni doljeni. 

Vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi: ”Sunt cercetat de DNA!”

Primarul comunei Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud, Sorin Hognogi a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este urmărit penal de procurorii anticorupție. Sorin Hognogi ocupă funcția de vicepreședinte al PNLBN, însă până la această oră nu au apărut reacții din partea președintelui PNLBN, Ioan Turc, scrie Săptămâna Online.

Târgul de Crăciun din Craiova, pe locul 3 în European Best Destination 2023. Olguța Vasilescu: „Suntem răzbunați, suntem înaintea Vienei”

Craiova este pe podiumul celor mai frumoase târguri de Crăciun organizate în Europa, conform rezultatelor publicate, în această după-amiază, de site-ul specializat europeanbestdestination.com.

VIDEO Premierul Ciucă, după eșecul Schengen: „Regretăm și sincer nu înțelegem poziția Austriei”

Premierul Nicolae Ciucă și-a exprimat vineri „profunda dezamăgire” față...

Subscribe

spot_imgspot_img