Tag: turiști

Browse our exclusive articles!

FOTO.VIDEO.Turismul balnear din Bihor, relansat printr-un proiect european de 7 milioane de euro în Băile 1 Mai

Stațiunea era în ultimul stadiu. Nu s-a mai făcut nimic de prin anii '70, dacă nu se intervenea eram sortiți pieirii. Cu investițiile acestea, Băile 1 Mai nu vor fi cu nimic mai prejos decât Băile Felix. Se schimbă toate rețelele subterane, canalizare, canalizare pluvială, apă, iluminat stradal, introducerea de rețele electrice în subteran, canal tehnic pentru telecomunicații (STS, Telecom, RDS), terasamente, bordurări, pavaje în zone de promenadă, pistă de biciclete, mobilier stradal, drum principal și amenajarea unui parc.

Vinul din Vrancea, prezentat la Muzeu. Greșeala care a adus costuri suplimentare de opt milioane de lei proiectului european

Anul viitor, dacă lucrurile vor merge în direcția corectă, în Focșani va exista în cadrul Muzeului Vrancei și un muzeu al vinului, știut fiind...

Popular

Capacitatea combinatului de la Galați va crește de la 2 la 5 milioane de tone de oţel

Combinatul Liberty Galați își accelerează planurile de trecere la...

Lucrările la faleza din Tulcea, la 84%. Constructorii mai au 7 luni să termine

Lucrările de modernizare ale portului și falezei din Tulcea au ajuns la 84%, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea la solicitarea Info Sud-Est. Termenul de finalizare asumat în proiect este luna iunie 2023.

Case demolate în centrul Oradiei, pentru o nouă bretea rutieră

Proiectul amenajărilor rutiere din zona Pieţei Cetate din Oradea, care include realizarea unui pasaj subteran, va suferi îmbunătăţiri în timpul implementării.

Subscribe

spot_imgspot_img