Tag: vaccinuri

Browse our exclusive articles!

VIDEO Oficial al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), despre situația actuală a vaccinurilor și terapiilor împotriva COVID-19

Emer Cooke, cea care deține funcția de director executivr al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), a răspuns întrebărilor eurodeputaților din Comisia pentru sănătate, referitoare la situația actuală a vaccinurilor și terapiilor împotriva COVID-19, precum și rolul agenției în viitor.

Un medic din București a depus plângere la poliție pentru vânzarea de certificate verzi pe Facebook

Medicul Vasi Rădulescu, din București, denunță faptul că pe anumite grupuri de facebook se vând certificate verzi. Medicul spune că a trimis informațiile către...

STUDIU. Eficacitatea vaccinului Pfizer faţă de varianta Delta scade mai rapid decât cea a serului AstraZeneca

Cercetătorii de la Universitatea Oxford, care au participat la dezvoltarea unuia dintre cele două seruri, au analizat între decembrie 2020 şi august 2021 probe prelevate de la peste 700.000 de participanţi.

Ținte ratate

În general, coaliția dă impresia de neputință și de lipsă de apetit pentru acțiuni unitare și ceva mai ample. Exemplu: Secția specială nu poate fi desființată, fiindcă se opune UDMR. Șeful CFR nu poate fi demis, fiindcă se opune USR, deși o demisie n-ar fi inutilă, fie și ca imagine, după ciocnirea marfarelor de la Fetești, când șeful res­pectiv n-a reușit să aducă la destinație un tren cu copii în mai puțin de 30 de ore întârziere și tot el s-a supărat, după ce presa l-a sâcâit cu întrebări.

Profesor de la UMF: Imunitatea dată de vaccinurile anti-COVID poate dura şi câţiva ani

În cazul persoanelor care au trecut prin boală şi apoi s-au vaccinat, imunitatea poate fi pe viaţă. Prof.dr. Radu Iliescu explică rolul celulelor de tip B cu memorie.

Popular

Istoria se repetă? De la Intermarium la Trei Mări

În contextul actualului conflict Ucraina – Rusia, România ar...

Subscribe

spot_imgspot_img