luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSuperformația de la Politehnica Timișoara. 100 de ani de învățământ tehnic

Superformația de la Politehnica Timișoara. 100 de ani de învățământ tehnic

Phoenix, Cargo, Pro Musica, Celelalte Cuvinte, Pasărea Colibri și Blazzaj celebrează 100 de ani de Politehnică în Timișoara într-un mod inedit. 

Robert Șerban, Mircea Baniciu (Phoenix), Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Valentin Potra și Tiberiu Bako (Pro Musica și Cargo), toți foști absolvenți ai Universității Politehnica din Timișoara se reunesc într-o super-formație. Timp de o săptămână, toți sunt prezenți la Timișoara ca să scrie și să compună cele mai bune acorduri pentru o piesă dedicată celor 100 de ani de Politehnică în orașul de pe Bega.

„Este vorba despre un proiect legat de spiritul universității noastre. Politehnica nu înseamnă doar tehnologie și inginerie, ci își face prezența în toate activitățile orașului. Unii vor considera paradoxal, dar o serie de artiști au terminat Politehnica.

Sunt licențiați aici și ne aduc cinste. Mulți oameni nu cunosc acest lucru și am stabilit că de centenar vom face cunoscut un concept cu astfel de artiști. A fost greu să-i identificăm. A fost constituit un super grup, care cuprinde nume consacrate, generații de succes în domeniul muzical. Surpriza este lansarea unei piese de centenar pe un text scris tot de un absolvent.”, spune Florin Drăgan, rectorul UPT.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE