joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterSupraimpozitarea clădirilor degradate, suspendată. Primăria Timișoara a pierdut toate procesele

Supraimpozitarea clădirilor degradate, suspendată. Primăria Timișoara a pierdut toate procesele

Momentan procedura de supraimpozitare a clădirilor istorice din Timișoara este suspendată, ca urmare a deciziei primarului Dominic Fritz, dar se lucrează la una nouă care să fie pusă în aplicare. 

„Supraimpozitarea se va întoarce în Timișoara. Tot ce am făcut noi este că am suspendat procedura actuală pentru că am pierdut toate procesele cu această procedură și era clar că pierdem mai mulți bani decât câștigăm cu această supraimpozitare, așa cum era până anul trecut.”, a declarat Dominic Fritz.

În noiembrie anul trecut, Fritz afirma că în 2018, Primăria Timișoara a pierdut toate cele 40 de procese deschise în instanță de proprietarii clădirilor istorice supraimpozitați pentru că nu au îngrijit fațadele imobilelor. La fel s-a întâmplat în 2019 (37 de procese), a spus Fritz, dar și în 2020 (27 de procese). În desfășurare, la finalul anului trecut, mai erau alte 20 de procese.

Ideea supraimpozitării acelor proprietari de clădiri care nu au grijă de imobilele lor este una corectă, din punct de vedere legal, însă modul în care a fost aplicată procedura a fost una incorectă, de natură să îi facă pe judecători să anuleze mai multe decizii date de consiliu local în acest sens.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE