sâmbătă, 27 noiembrie 2021
AcasăNewsletterSurpriză de la Caraș-Severin: Sorin Grindeanu prezentat ca viitorul președinte al României

Surpriză de la Caraș-Severin: Sorin Grindeanu prezentat ca viitorul președinte al României

La finele săptămânii trecute, în Caransebeș, a avut loc o ședință de Birou Județean interimar PSD Caraș-Severin, la care a participat și Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte Partidului Social Democrat.

Întâlnirea a fost condusă, spun sursele noastre, de către senatorul Ion Mocioalcă, care l-a prezentat pe Sorin Grindeanu ca „noul președinte al PSD” și, posibil, „viitorul președinte al României”.

Prezentarea a șocat auditoriul, fiind pentru prima oară când Sorin Grindeanu este prezentat ca un posibil candidat la prezidențiale din partea social democraților. PSD nu a mai reușit să câștige președinția României din anul 2000.

Primari excluși

Pentru că au fost acuzații de non combat în campania pentru alegerile parlamentare, patru primari și doi consilieri județeni au fost excluși din PSD.

„Vom ataca decizia în instanță pentru că aici vorbim despre un organism interimar, care nu poate decide suspendări sau excluderi din partid” ne-a declarat Luca Mălăiescu, primarul PSD de la Oțelu Roșu.

„Nu e normal ce se petrece și eu voi ieși joi cu o declarație de presă” a spus și deputatul Marius Damian după ce și acesta se afla pe lista cu suspendări. Decizia suspendării acestuia, însă, nu a putut fi luată deoarece acesta este deputat și nu poate fi suspendat decât de către forurile centrale ale PSD.

Au mai fost suspendați primarul Dumitru Ursu de la Oravița, primarii comunelor Luncavița și Obreja precum și consilierii județeni Ioan Crina și fosta judecătoare Gabriela Stuparu. Cu toții declară că vor contesta în instanță decizia de suspendare iar Dumitru Ursu spune că el trebuia exclus nu suspendat.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE