luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterSurpriza din chiloţi! Fiul angajatei Judecătoriei Iași, dealer de heroină, metodă inedită...

Surpriza din chiloţi! Fiul angajatei Judecătoriei Iași, dealer de heroină, metodă inedită de a face bani

Un tânăr ieşean cercetat pentru trafic de heroină a fost prins ieri furând componente de calculator dintr-un magazin specializat de electronice, fiind filmat în timp ce îndesa bunurile în chiloţi. Mai multe magazine din Iaşi ai căror angajaţi au văzut filmul l-au recunoscut ca fiind autor al unor furturi şi de la ei.

O înregistrare dintr-un magazin Altex din Iaşi, în care un hoţ îşi îndeasă în chiloţi componente de calculator, a pus pe jar poliţia ieşeană în cursul zilei de ieri. Pe data de 10 februarie, camerele video din magazinul respectiv, situat în complexul Tudor Vladimirescu, au surprins ceva inedit: un bărbat cu un fes în cap şi mască de protecţie la gură, în timp ce se plimbă printre rafturile cu componente de calculatoare, înşfacă un produs şi îl îndeasă adânc în pantaloni, în zona inghinală. După acest gest, hoţul se preface că este interesat de alte produse.

Reprezentanţii magazinului au făcut plângere la autorităţi, şi le-au trimis şi clipul în care hoţul fura bunurile. În plus, imaginile au ajuns şi la alte magazine, ai căror angajaţi l-au recunoscut ca fiind autor al mai multor furturii, printre care şi cei de la Media Galaxy.

Până la urmă, poliţiştii au reuşit să îl identifice pe hoţ: acesta ar fi David Lucian Dumitraşcu, cunoscut dealer de heroină, fiul unei grefiere de la Judecătoria Iaşi. Culmea este că acest Dumitraşcu trebuia să se afle în închisoare, după ce în anul 2019 a fost prins cu o cantitate uriaşă de heroină asupra lui, în timp ce o transporta de la Bucureşti către Iaşi.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE