miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSurpriză pe listele Alianței USR-PLUS Cluj, pentru parlamentare. Ungureanu și Goțiu nu...

Surpriză pe listele Alianței USR-PLUS Cluj, pentru parlamentare. Ungureanu și Goțiu nu mai prind locuri eligibile!

Alianța USR-PLUS Cluj și-a ales candiații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astăzi a avut loc conferința județeană a Alianței USR-PLUS Cluj, în care membrii delegați au ales candidații pentru Camera Deputaților, respectiv pentru Senat. Parlamentarii în funcție, Mihai Goțiu și Emanuel Ungureanu au fost învinși de „oameni noi”, mult mai puțin cunoscuți de electorat, majoritatea fiind din PLUS.

Astfel, Bordei Cristian (PLUS) a fost ales în competiția internă cu 192 de voturi, pe locul doi fiind senatorul Mihai Goțiu, cu 135 de voturi, urmat de Elek Levente (USR), cu 63 de vot. Astfel, Mihai Goțiu cel mai probabil nu va mai prinde un loc în Senat, chiar conducătorul USR Cluj, Cătălin Sălăgean, spunând că estimează că Alianța va trimite în Parlament un senator și trei deputați de Cluj.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE