joi, 29 iulie 2021
AcasăRețeaSurprize de sezon de la Căsuța Dulce – Ziarul Mesagerul de Sibiu...

Surprize de sezon de la Căsuța Dulce – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Chiar dacă suntem acasă, nu trebuie să renunțăm la bucuriile vieții! Cu atât mai mult, acum este momentul să ne concentrăm pe tot ce e mai important în viețile noastre.

Îți poți serba în familie ziua ta de naștere sau a membrilor familiei sau orice moment important ție, iar prăjiturile și tortul le primești acasă! Produsele de cofetărie pregătite cu dragoste la „Căsuța Dulce” din Sibiu pot fi comandate la numerele de telefon 0740.046.941 și…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE