miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterSURSE | Liderii PNL au validat aproape în unanimitate negocierea privind județele...

SURSE | Liderii PNL au validat aproape în unanimitate negocierea privind județele în care liberalii vor numi prefecți

Liderii PNL, reuniți luni în ședința Biroului Executiv (BEX), au validat aproape în unanimitate negocierea cu celelalte partide din coaliție în privința numirii prefecților, au declarat surse participante la ședință pentru G4Media.ro.

Potrivit acestora, singura abținere a fost din partea secretarului general al partidului, Robert Sighiartău, care a reproșat că prima opțiune la negociere a fost numirea de către PNL a prefectului din Sibiu și nu a celui din București.

Persoanele care vor ocupa efectiv cele 23 de funcții de prefecți care revin PNL vor fi stabilite în perioada următoare, nominalizările urmând a fi făcute de organizațiile județene într-o săptămână, au mai precizat sursele citate.

Mai mulți lideri liberali au explicat însă că Robert Sighiartău mai este secretar general al PNL ”doar cu numele”, el fiind tras pe linie moartă de Ludovic Orban după tentativa de puci eșuată de la finalul anului trecut, când a convocat de unul singur o ședință a Biroului Politic Național al partidului, nemulțumit fiind de negocierea privind împărțirea ministerelor între PNL – USR PLUS și UDMR.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE