Sute de persoane au așteptat în căldură pentru a semna „contractele” lui Simion | Bihoreanul

Data:

spot_img

Sute de persoane au așteptat în căldură pentru a semna „contractele” lui Simion. Printre persoane s-au numărat și un fost primar PD din Bihor și un fost consilier județean.

Tineri sau mai puțin tineri care stau cu chirie, pensionari care voiau o casă începând de la 35.000 de euro pentru nepoți sau, pur și simplu, simpatizanți ai AUR au dat năvală la sediul din Oradea al partidului pentru ca liderul acestuia, George Simion, să le semneze „contracte”.

Între doritori, și un fost primar PD al unui oraș și un fost consilier județean PSD, care a afirmat că nu mai putea fi „părtaș cu vânzătorii de țară”.

Citește și: Stimulente între 5.000 și 2.500 de lei/lună pentru angajații ministerului Proiectelor Europene

Simion a schimbat câteva vorbe cu fiecare și a făcut selfie-uri, mai ales cu doamne și domnișoare.

Aproape 200 de bihoreni au așteptat să semneze

Aproape 200 de bihoreni au format o coadă în fața sediului AUR din Oradea marți seară, când liderul partidului, George Simion, era așteptat să apară pentru a le semna personal „contracte” care le-ar da dreptul ca în cazul în care acesta va ajunge președinte al României și formațiunea pe care o conduce la guvernare să cumpere case începând de la 35.000 de euro, cu dobândă subvenționată de stat, așa cum prevede deja faimosul „Plan Simion”.

Între fruntași s-au remarcat multe persoane de etnie romă, dar și vârstnici, cu toții așteptând răbdători să ajungă Simion.

Citește și: Ce salariu primește Bulai de la SNSPA

Pentru că acesta a sosit cu o întârziere de o oră, oamenii au primit din partea activiștilor AUR flacoane cu apă, ceea ce le-a prins numai bine având în vedere că soarele își făcea simțită prezența cu căldură.

Imediat ce a coborât din mașină, George Simion a intrat într-un birou răcoros, cu aer condiționat, în timp ce o parte din viitorii „beneficiari” ai „Planului Simion” au fost lăsați să intre în holul clădirii, unde șapte operatori de calculator le-au înregistrat datele personale și le-au tipărit „contracte” pentru ca acesta doar să le semneze.

Continuarea în Bihoreanul

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...