Sute de rable în județul Cluj! 27,36% din mașinile verificate pe drumurile din Cluj în anul 2020 sunt neconforme

Pe parcursul anului trecut, 2.438 de mașini au fost verificate de RAR (Registrul Auto Români), dintre care 27,50% au prezentat probleme tehnice sau acte neconforme.

88 de mașini, adică 3,61% din total, reprezintă un pericol iminent de accident.

Mai multe mașini oprit reprezintă un pericol de poluare, iar altele aveau Inspecția Tehnică Periodică falsă, expirată sau anulată.

„Din totalul autovehiculelor oprite, în 5,50% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 0,7% aveau probleme legate de identificare și 2,34% aveau ITP fals, expirat sau anulat”, se arată într-un comunicat RAR.

În anul 2020, pe drumurile din județul Cluj au fost aplicate 436 de amenzi, iar 391 de certificate de înmatriculare au fost restrase. Certificatele de înmatriculare restrase pot fi redobândite doar în cazul în care persoana în cauză își face inspecția tehnică specifică la RAR.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.