duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaTabugan aduce vești bune de la București! Guvernul a luat măsuri pe...

Tabugan aduce vești bune de la București! Guvernul a luat măsuri pe toate planurile în lupta cu COVID-19! « expressdebanat.ro

Deputatul cărășean Ion Tabugan a ținut să aducă la cunoștința cetățenilor județului măsurile luate de Guvern pentru ca efectele coronacrizei să fie cât mai puțin resimțite de români. Aceleași măsuri au fost prezentate și de Florin Roman, liderul Grupului PNL din Camera Deputaților. 

„România, alături de Europa și de aproape întreaga lume, se confruntă cu una din cele…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE