luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTĂIERE | Se reduc sporurile neruşinate pentru echipele de proiecte întârziate din...

TĂIERE | Se reduc sporurile neruşinate pentru echipele de proiecte întârziate din CJ Bihor

Vicepreşedintele CJ Bihor Mircea Mălan a anunţat că în urma analizei făcute cu privire la stadiul de derulare a proiectelor europene câştigate de instituţie, s-a decis desfiinţarea Serviciului de Proiecte și Arii Protejate, reducerea numărului de membri din echipele de proiect, precum şi reducerea sporurilor încasate de membrii ecestor echipe.

Mircea Mălan a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că, în prezent, 15 proiecte derulate de Consiliul Judeţean beneficiază de fonduri europene, în valoare de 87,3 milioane euro.

Mălan a precizat că suma se referă exclusiv la partea care îi revine CJ sau unei entități din subordinea Consiliului la proiecte, și nu reprezintă valoarea totală a proiectelor.

Din cele 15 proiecte, şapte se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și sunt gestionate de către Direcția Tehnică, având o valoare de 78,5 milioane de euro. 

Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE