Tâlhari din Curtea de Argeş, arestaţi pentru 30 de zile « argesulonline.ro

Alaltăieri, poliţişti din Curtea de Argeş au reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, toţi din Curtea de Argeş, bănuiţi de a fi comis o tâlhărie.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea precedentă, „în jurul orei 23:30, în timp ce se aflau pe raza localităţii Băiculeşti, cei trei ar fi deposedat prin violenţă pe un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeş, de un telefon mobil, un ceas de mână şi de suma de 70 de…

partajează acest articol:
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: