Tânăr din Slatina, condamnat pentru trafic de droguri. Un alt prieten de al său a murit, după ce a înghițit un plic de droguri | Reporter 24

Data:

spot_img

Un tânăr din Slatina a fost condamnat pentru trafic de droguri, după ce la sfârșitul anului trecut polițiștii din Olt au găsit asupra sa mai multe substanțe cu posibil efect psihoactiv. Tânărul de 22 de ani se mai afla în mașină cu alți cinci prieteni, atunci când a fost oprit de poliție. Unul dintre aceștia a murit după ce a înghițit un plic de droguri, încercând să-l ascundă de polițiști.

Tribunalul Olt a decis condamnarea tânărului în vârstă de 22 de ani la trei ani de închisoare pentru efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi contestată.

Judecătorii reţin că inculpatul era „partener de afaceri” cu tânărul care a decedat după ce a înghiţit un plic cu cocaină.

Citește și: Alfred Bulai scapă de arestul preventiv. Fostul profesor de la SNSPA va fi plasat în arest la domiciliu

„În fapt, s-a reţinut că, inculpatul a comercializat aproape zilnic către aproximativ opt clienți pe zi, în perioada septembrie-începutul lunii decembrie 2023, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pentru #### ######### și totodată, împreună cu #### ######### (decedat la data de 12.12.2023, în urma ingerării unor plicuri cu substanțe psihoactive, ca urmare a opririi sale în trafic de către organele de poliție) către diverși consumatori din #### ### ## ######, cu sumele de 50 lei, respectiv 100 lei, pentru o jumătate de gram, respectiv un gram de fragmente vegetale care conțineau substanțe psihoactive, din care sunt individualizate ca acte materiale, în baza procesului-verbal de vizualizare imagini video, coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și ale inculpatului”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.

În autoturism se aflau șase persoane, peste limita legală permisă

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 12 decembrie 2023, după ce un polițist din cadrul Poliției orașului Slatina, aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. Autoturismul a oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

„Întrucât în autoturism se aflau mai multe persoane față de locurile prevăzute (6 persoane), polițistul a solicitat sprijinul unui echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, pentru legitimarea și controlul corporal al acestora.”

Continuarea, în Reporter24.ro

Citește și: CNI construiește sedii de primării și repară biserici cu banii statului

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Reporter 24)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related