duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletterTânără condamnată că a anulat nunta

Tânără condamnată că a anulat nunta

O tânără din Botoşani care a decis să nu se mai căsătorească chiar cu o zi înainte de cununie s-a trezit dată în judecată şi scoasă bună de plată.

O tânără din judeţ, care a rupt logodna cu o zi înainte de oficierea căsătoriei, a fost obligată de magistraţii Tribunalului Botoşani să restituie fostului iubit peste 3.000 de euro. Sentinţa oarecum neobişnuită a fost pronunţată ieri, însă nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Suceava.

Disputa dintre cei doi a început în februarie 2019, când bărbatul a deschis o acţiune în instanţă solicitând restituirea tuturor sumelor cheltuite cu logodna, însă iniţial Judecătoria Botoşani i-a respins toate pretenţiile.

Liviu şi Gabriela s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, iar din iarna anului 2016 au început o relaţie de prietenie, deşi tânăra era minoră. Doi ani a durat povestea de dragoste, Liviu fiind mai mult plecat în Italia, unde îşi găsise un loc de muncă. Trimitea banii economisiţi în ţară şi spera să-şi întemeieze o familie.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE