luni, 24 ianuarie 2022
AcasăRețeaTânărul afacerist peste care a tăbărât un interlop în propria casă, căutat...

Tânărul afacerist peste care a tăbărât un interlop în propria casă, căutat de autorităţi pentru alte probleme

Tânărul afacerist care a reclamat Poliţiei săptămâna trecută că un angajat al unei firme de pază a intrat peste el în casa din Sânmartin, înarmat cu un pistol, are acum belele mult mai mari, după cum a aflat Bihorel, care oricum îl bănuia că prezintă jumătăţi de adevăr în privinţa scandalului.

Concret, la câteva zile după incident, depozitul de dezmembrări auto pe care bărbatul prăduit şi l-a amenajat în Nojorid a fost luat la ochi de comisarii Gărzii de Mediu care, având treburi în zonă, au verificat firma în baza de date şi au descoperit că funcţionează în clandestinitate, neavând autorizaţie de mediu.

Ca atare, vinerea trecută l-au sunat că se întorc să-i verifice toate actele, împreună cu inspectorii ANAF, dar surpriză!

Proprietarul s-a declarat dintr-o dată suspect de Covid şi le-a spus că merge la testare, cerându-le, deci, să revină în zilele următoare, după ce primeşte rezultatul. Ce boală îl mai apucă între timp rămâne de văzut…

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE