sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletterTare-n clonţ: În loc să repare site-ul Primăriei Beiuş, se ia la...

Tare-n clonţ: În loc să repare site-ul Primăriei Beiuş, se ia la harţă cu contribuabilii

Responsabilul cu comunicarea în Primăria Beiuş, referentul superior Kovacs Zoltan (foto) are o problemă cu cei care îndrăznesc să-i reproşeze că stă mai mult pe reţelele de socializare în loc să se ocupe de site-ul instituţiei, ajuns un soi de bazar, cu documente publicate când şi când şi care pe unde.

În loc să plece capul, mai ales că i se cerea doar să-şi vadă de treabă, Kovacs s-a pus pe scandal, şi nu oricum, ci într-un limbaj de-a dreptul suburban. Omul s-a declarat nedumerit „de ce trebuie un site la unii care știu toate mai bine decât cei ce lucrează în interiorul clădirii”, reproşându-le internauţilor de pe Facebook că „o freacă” făcând „agenda altora şi trăgând concluzii idioate”.

„O să susțin zilele deschise ale primăriei, și să vă dăm posibilitatea să luați problema în dinți, și să rezolvați problemele urbei, că sunteți tari în clonț”, a promis comunicatorul oficial al municipiului Beiuş.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE