sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterTatăl șefului Inspectoratului Regional în Construcții ridică singurul bloc dintr-un cartier de...

Tatăl șefului Inspectoratului Regional în Construcții ridică singurul bloc dintr-un cartier de case din Constanța

Locuitorii unui cartier de case din Constanța cer noii conduceri a primăriei să anuleze autorizația de construire a singurului bloc care ar urma să fie ridicat în zonă.

Beneficiarul investiției este afaceristul turc Olgun Fetislam, tatăl lui Dayan Fetislam care a deținut mai multe funcții în timpul administrației Radu Mazăre, inclusiv șefia Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) Constanța. În prezent, Dayan Fetislam conduce Inspectoratul Regional de Construcții – regiunea Sud-Est.

În 11 septembrie, fostul primar Decebal Făgădău a eliberat autorizația de construire pentru un bloc de 4 etaje, pe strada Breaza nr.31, solicitantului SC Renting Concept Building SRL. Clădirea va fi ridicată în cartierul de case Baba Novac, exact pe partea opusă blocurilor pentru tineri construite de administrația Radu Mazăre.

Locuitorii cartierului sunt nemulțumiți în primul rând din cauză că o locuință colectivă, cum ar fi un bloc de 4 etaje, ar aglomera cartierul și ar crește semnificativ traficul pe străzile înguste, apoi s-ar confrunta cu probleme cauzate de rețelele de utilități care nu sunt dimensionate corespunzător pentru astfel de imobile.

Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE