luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTăvălugul anti-Alexe: povestea lui Andrei Cazacu, omul cu 1 miliard de euro...

Tăvălugul anti-Alexe: povestea lui Andrei Cazacu, omul cu 1 miliard de euro pe mână

Cazacu abia fusese numit în decembrie șef la Fondul de Mediu. Toți oamenii lui Costel Alexe sunt îndepărtați din structurile Guvernului. Andrei Cazacu stă de de 12 ani în umbra președintelui CJ: i-a fost consilier parlamentar, secretar de stat la Ministerul Mediului, administrator la o firmă înregistrată în ranch-ul de la Sculeni.

Tânărul Andrei Cazacu, omul lui Costel Alexe din Ministerul Mediului, a fost eliberat din funcție săptămâna trecută. Cazacu (36 de ani) era de aproximativ o lună șeful Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), o adevărată cloșcă cu puii de aur.

„Nu mai sunt președintele AFM”, a spus Cazacu fără a preciza motivele. În Monitorul Oficial, revocarea apare ca fiind „la cerere”.

Însă, surse politice au precizat pentru REPORTER DE IAȘI că toți oamenii promovați în structurile centrale de Costel Alexe, președintele PNL Iași, vor fi îndepărtați rând pe rând. Acesta este unul dintre efectele dosarului de corupție instrumentat de DNA București pe numele lui Costel Alexe.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE