joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletter"Team Barna", în centrul unui nou scandal

„Team Barna”, în centrul unui nou scandal

USR este lovit de un nou scandal: A plouat cu excluderi şi suspendări, sâmbătă, în USR Diaspora, iar cei „executaţi” reclamă un abuz fără precedent din partea aşa-zisei „Team Barna”.

Astăzi au fost excluşi sau suspendaţi din USR, filiala Diaspora, un grup foarte mare, din cei care au votat, statutar, revocarea actualului Birou Politic. Votul lor a fost anulat nestatutar de la Bucureşti. Cartierul Barneşti. Cei revocaţi le-au făcut sesizări, pe care le-au judecat tot ei. Astfel continuă o serie lungă despre care am tot scris, de excluderi şi suspendări ai celor votaţi statutar de membrii USR Diaspora ca propuneri parlamentare sau în conducere. Astfel de abuzuri sunt ignorate, în mod ciudat, de restul filialelor partidului„, a comentat situaţia, pe pagina sa de socializare, jurnalistul Ciprian Apetrei.

„Cea mai neagră zi din istoria filialei Diaspora?

Biroul revocat i-a eliminat astăzi pe toţi supleanţii Biroului care urmau să-şi ocupe astăzi locurile în acest for. Mai mult, a suspendat sau exclus un număr mare de persoane care au susţinut revocarea Biroului în aceste luni. Şi e doar începutul, zeci de sesizări urmează să fie ‘procesate’.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE