“Teatru pentru toţi”. Evenimente în aer liber ale Teatrului “Regina Maria” din Oradea, în august și septembrie « stiriletransilvaniei.ro

Teatrul „Regina Maria” din Oradea derulează în august şi septembrie, în premieră, proiectul “Teatru pentru toţi”, în care, pe lângă spectacolele ce fac parte din repertoriul Trupei „Iosif Vulcan”, sunt prezentate spectacole de teatru independent şi evenimente conexe – concerte, expoziţii, lansări de carte şi întâlniri ale artiştilor cu publicul spectator – desfăşurate în aer liber, pe scena mobilă din Cetatea Oradea.

“Vrem să…

partajează acest articol:
Stirile Transilvanieihttp://www.stiriletransilvaniei.ro
Suntem un agregator de știri și informații, o platformă media ce își propune să adune, să filtreze știrile false și apoi să difuzeze știrile de interes din diferite surse către publicul transilvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Medicul voluntar care, după o tură dublă, de 16 ore, la Maratonul Vaccinării din București, intră iar în acțiune

Când nu vaccinează în centrul organizat în unitatea militară, pune umărul ca voluntar în Maratonul Vaccinării.

Doi cerbi, măcelăriți de braconieri la Stoenești

Nici n-au început să se estompeze ecourile scandalului internaţional declanşat de uciderea de către un prinţ din Austria/Liechtenstein a ursului Arthur, că un alt episod de braconaj vine să oripileze opinia publică.

Legenda Marelui Inchizitor de România

Marele Inchizitor ne și recomandă atunci când ajungem în diaspora să nu ne rugăm în biserici catolice - în care Maica Domnului reprezintă un model feminin ce impune respect față de femei- și să mergem la o biserică rusească.
partajează acest articol: