vineri, 6 august 2021
AcasăRețeaTelemunca, un beneficiu atractiv înainte de COVID-19! Angajații din industria de business...

Telemunca, un beneficiu atractiv înainte de COVID-19! Angajații din industria de business services lucrează de acasă în 98% dintre companii « expressdebanat.ro

Munca de la domiciliu a fost cel mai atractiv beneficiu înainte ca pandemia de coronavirus să explodeze. Potrivit unui sondaj realizat recent de Asociația Business Service Leaders în România (ABSL), industria serviciilor pentru afaceri pare să stea cel mai bine la capitolul izolare la domiciliu.

La nivel național, 98% dintre companiile din industrie au luat ca principală măsură…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE