joi, 29 iulie 2021
AcasăRețeaTeleormanul are un aparat de testare coronavirus – Real Time PCR «...

Teleormanul are un aparat de testare coronavirus – Real Time PCR « liberinteleorman.ro

Județul Teleorman are, începând de astăzi, un aparat de testare Real Time PCR. Anunțul a fost făcut de Cristi Barbu, sectetarul general adjunct al Guvernului.

”Astăzi, prin intervenţia directă a premierului Ludovic Orban, ANSVSA a cedat un aparat de testare Real Time PCR judeţului Teleorman. Totodată, am stabilit cu conducerea Spitalului Universitar București ca personalul din județ care va lucra cu aparatul PCR Real Time să fie instruit la unitatea medicală din capitală.
În judeţul Teleorman nu exista niciun astfel de aparat care să poată efectua testări pentru COVID-19, iar noi nu puteam permite să se ȋntâmple o altă tragedie, având ȋn vedere că judeţul are o diasporă ȋnsemnată plecată să lucreze ȋn alte ţări din Europa, oameni care ȋn această perioadă s-au ȋntors cu miile, deoarece ȋn Europa s-au pierdut milioane de locuri de muncă ȋn doar câteva săptămâni”, a scris, pe Facebook, secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

Bilanțul oficial al teleormănenilor infectați cu virusul a ajuns la 24. De asemenea, o persoană a murit din cauza COVID-19.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE