vineri, 30 iulie 2021
AcasăNewsletterTensiune în Piața Victoriei: Protestatarii au aruncat cu petarde și sticle. Au...

Tensiune în Piața Victoriei: Protestatarii au aruncat cu petarde și sticle. Au fost violențe în mai multe orașe. Reacția Jandarmeriei

A fost o nouă zi de proteste. Mii de oameni au ieșit pe străzi în Bucureşti şi marile orașe din țară. La manifestația organizată de partidul AUR în Capitală, un bărbat a fost ridicat de jandarmi.

Protestatarilor anti-mască li s-au alăturat sindicaliștii de la metrou, veniți să protesteze împotriva conducerii Metrorex. În țară au avut loc manifestații similare, unele dintre ele tensionate. La Drobeta-Turnu Severin, jandarmii au fost înconjurați de manifestanți furioși, iar la Brăila au fost ciocniri între manifestanți și forțele de ordine.

Jandarmii, atacați cu pietre în Piața Unirii. S-au folosit gaze lacrimogene

După încheierea protestului, 50-60 de manifestanți au început să arunce cu pietre și cu sticle în jandarmi, în Piața Unirii din București. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Un jandarm a fost rănit.

Alexandru Iacob, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, a susținut la Digi24 că „spiritele nu sunt încinse, situația este sub control”, deși a recunoscut că jandarmii poartă echipamente de protecție „pentru că acele sticle sau obiecte care zboară îi pot răni”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE