Tentativă de viol într-un parc din Argeș. Agresorul are antecedente penale

Data:

În ziua de 6 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Pitești.

”Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 octombrie a.c., bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin întrebuințarea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă”, explică IPJ Argeș.

Individul are antecedente penale

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 6 octombrie, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.

Citește și: România în Schengen. Când războaiele altora fac ce nu pot politicienii români (presshub.ro)

După administrarea probatoriului, bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa foto Facebook Poliția Română

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Roxana Stancu
Roxana Stancu
Roxana Stancu (REPER MEDIA Argeş) are 20 de ani de experiență în jurnalism. A debutat în anul 2000, în TV, iar de atunci a profesat atât în presa audiovizuală, cât și în cea scrisă (locală și națională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related