Ţepar de 10: Controversatul afacerist Gelu Mudura a încasat 10 ani de pușcărie pentru ”tunul” cu librăriile din Oradea « ebihoreanul.ro

După o anchetă pornită în 2007 şi un proces început în 2014, Tribunalul Bihor a stabilit primul verdict într-unul dintre cele mai mari tunuri imobiliare date în Oradea. Judecat pentru distrugerea librăriilor orădene, controversatul afacerist Gheorghe Mudura a încasat 10 ani de detenţie şi, împreună cu mama sa, Floare Mudura, este obligat la despăgubiri de peste 8,3 milioane lei către acţionarii SC Librarul SA, proprietara imobilelor pe care cei doi s-au înstăpânit…
partajează acest articol:
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

1 COMENTARIU

  1. FOSTII ACTIONARI AI SC LIBRARUL SA AU RAMAS CU PAGUBA IAR SC MASTER SA CU FOLOASELE !!!
    DOI JUDECATORI DE LA CURTEA DE APEL ORADEA, VIDICAN DENISA si OLIMPIU BERINDEI, AU DECIS CA FOSTII ACTIONARI AI SC LIBRARUL SA ORADEA SA NU FIE DESPAGUBITI DE CEI CARE AU DEVALIZAT, FALIMENTAT SI LICHIDAT SC LIBRARUL SA !!!
    DECI CU TOATE CA O PARTE DINTRE ACTIONARI ( 45 la numar ), S-AU CONSTITUIT PARTI CIVILE in CAUZA PENALA, , CU TOATE CA SC LIBRARUL SA si ACTIONARII SOCIETATII AU FOST PREJUDICIATI PRIN INFRACTIUNILE COMISE DE CEI 2 INCULPATI, Mudura Gheorghe si Mudura Floare, INFRACTIUNI CARE AU DUS LA DEVALIZAREA, FALIMENTAREA SI LICHIDAREA SC LIBRARUL SA , DECI CU TOATE ACESTEA, CEI 2 JUDECATORI AU HOTARAT CA PREJUDICIUL SUFERIT DE SC LIBRARUL SA SA FIE CONFISCAT DE STAT !
    DE ASEMENEA, CEI 2 JUDECATORI AU DECIS CA SC MASTER SA, SOCIETATE CONTROLATA DE CEI 2 CONDAMNATI MUDURA FLOARE ( care are 98 % din actiunile SC Master SA ) si MUDURA GHEORGHE ( care are 1 % din actiunile SC Master SA ) SA NU PLATEASCA DESPAGUBIRE NICI UN LEU CATRE NIMENI, CU TOATE CA SC MASTER SA ESTE PRINCIPALA BENEFICIARA A INFRACTIUNILOR COMISE DE CEI 2 CONDAMNATI, CU OCAZIA DEVALIZARII, FALIMENTARII SI LICHIDARII SC LIBRARUL SA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Summitul B9 de la București. România și Polonia, pilonii centrali ai Flancului Estic NATO

Situația din Estul Ucrainei și sporirea constante a prezenței militare ruse din Peninsula Crimeea reprezintă un risc permanent de instabilitate pe Flancul Estic al NATO unde România și Polonia sunt actorii principali, din perspectiva capabilităților pe axa Baltica-Marea Neagră.

CNAIR a lansat licitația pentru drumul de mare viteză București – Alexandria

"Drumul național actual DN6 este demult depășit în termeni de capacitate, traficul fiind de zeci de mii de vehicule pe zi", spune ministrul Transporturilor.

Apa din Târgu Secuiesc se filtrează din fonduri europene, dar tot e murdară

Conținutul cel mai șocant în grupul Tiszta vizet a pohárba! a fost mulțimea de fotografii și material video despre cum curge apă de culoarea cafelei din robinetele din oraș, și nu de puține ori se vede chiar zațul depus în cești, chiuvete, vane.
partajează acest articol: