luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterTerapia aduce în țară SINGURUL medicament anti-COVID19 cu DUBLU beneficiu: previne și...

Terapia aduce în țară SINGURUL medicament anti-COVID19 cu DUBLU beneficiu: previne și tratează

Favipiravir (FluGuard) și Ivermectină (Ivermectol) – Terapia își menține angajamentul față de pacienții COVID-19 și continuă să producă medicație antivirală destinată prevenției și tratamentului bolii.

Terapia – o companie Sun Pharma – continuă să susțină sistemul de sănătate din România în lupta împotriva COVID-19 şi va aduce în țară alte 110.000 de tablete de Fluguard (Favipiravir), antiviralul folosit pentru tratarea pacienților diagnosticați cu forme medii și ușoare de COVID-19.

Această cantitate reprezintă ultimul lot din totalul de 770.000 de tablete de Favipiravir, sub brandul FluGuard pe care Terapia le-a adus în țară începând cu luna octombrie. Aceste doze au fost distribuite spitalelor prin Unifarm SA, pentru tratarea a peste 10.000 de pacienți infectați, conform protocolului național standard de tratament aprobat de autoritățile din România.

Mai mult decât atât, începând cu luna ianuarie 2021 vor fi livrate lunar 1 milion de doze de Fluguard pentru a asigura necesarul tratării pacienților români infectați cu virusul SARS-CoV-2. În plus, pentru a își extinde capacitatea de furnizare a acestui medicament esențial în tratarea COVID-19, începând cu luna aprilie a anului 2021, Terapia va fabrica FluGuard în România, în colaborare cu o altă companie farmaceutică locală.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE