vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterTerapia intensivă a celui mai mare spital din vestul țării, fără autorizație...

Terapia intensivă a celui mai mare spital din vestul țării, fără autorizație de securitate la incendiu

Potrivit raportului IGSU din decembrie 2020, secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara funcționează în prezent fără autorizație de securitate la incendiu. Managerul unității vine cu precizări suplimentare. Potrivit lui Raul Pătrașcu, este vorba doar de secția ATI care este în extindere.

„Autorizația se dă atunci când faci o renovare și o extindere. Având în vedere că noi suntem în curs de extindere, evident că nu avem autorizație de securitate la incendiu pe partea aceea. Vom primi autorizație când va fi gata extinderea.”, a spus Raul Pătrașcu.

Pe de altă parte, Spitalul Județean și Consiliul Județean Timiș lucrează la un proiect prin care să atragă 20 de milioane de euro pe care să îi investească în reparația capitală a clădirii în care funcționează cel mai mare spital din vestul țării.

„Am văzut cu toții ce se poate întâmpla când faci pe bucăți anumite elemente de infrastructură ce țin de sănătate. Dacă inițial era vorba doar de realizarea de rețele interioare noi, ținând faptul că după Colectiv s-au modificat criteriile de autorizare ISU, iar în prezent acea investiție în izolarea clădirii nu mai respectă normele, trebuie realizate investiții majore inclusiv pe partea de izolare termică a clădirii.”, a argumentat președintele CJ Timiș, Alin Nica, intenția administrației județene de a atrage bani prin Programul Național de Redresare și Reziliență pentru reparațiile capitale de la Spitalul Județean din Timișoara.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE