luni, 2 august 2021
AcasăRețeaTerapie cu plasmă hiperimună la Spitalul Județean Sibiu – Ziarul Mesagerul de...

Terapie cu plasmă hiperimună la Spitalul Județean Sibiu – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

O nouă veste bună pentru sibieni și pentru toți cei implicați în lupta împotriva pandemiei de coronavirus la nivelul județului.

În baza contractului de sponsorizare încheiat între BESMAX PHARMA DISTRIBUTION SRL, în calitate de sponsor, Consiliul Județean Sibiu și SCJU Sibiu, spitalului i-a fost dat spre folosință gratuită, timp de 12 luni, un echipament nou de plasmafereză (colectare de plasmă umană), model AURORA Plasmapheresis Systems, produs de Fresenius Kaki…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE