miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterTest PCR negativ, OBLIGATORIU pentru românii care intră în Spania

Test PCR negativ, OBLIGATORIU pentru românii care intră în Spania

Spania va impune, începând cu 23 noiembrie, călătorilor internaţionali provenind din „ţări cu risc” prezentarea unui test PCR cu rezultat negativ pentru noul coronavirus, nu mai vechi de 72 de ore, a anunţat miercuri Ministerul spaniol al Sănătăţii, potrivit AFP.

România se află în acest moment pe lista roșie COVID, conform Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), cu peste 120 de îmbolnăviri de COVID-19 la 100.000 de locuitori, în ultimele două săptămâni. Acest indicator s-ar putea însă să scadă până la data intrării în vigoare a măsurii anunțate de autorități.

Această măsură se va aplica „în punctele de intrare” în ţară, respectiv aeroporturi şi porturi, frontierele terestre nefiind în acest moment nevoite să se supună unor controale precum cele din primul val al pandemiei.

„Agenţiile de turism, operatorii turistici şi companiile de transport aeriene sau maritime trebuie să-şi informeze călătorii despre adoptarea acestei noi obligaţii”, se mai spune în comunicat.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE