vineri, 30 iulie 2021
AcasăNewsletterTestare și vaccinare anti-COVID în farmacii. Ce prevede Ordonanța de Urgență a...

Testare și vaccinare anti-COVID în farmacii. Ce prevede Ordonanța de Urgență a Guvernului

Un proiect de Ordonanță de Urgență privind modificarea Legii farmaciei se află pe agenda ședinței de Guvern de luni. Potrivit acestuia, testarea, dar și vaccinarea împotriva Covid-19 ar urma să se facă și în farmacii.

Testarea și vaccinarea ar urma să se facă în farmacii în condițiile stabilite printr-un Ordin al ministrului Sănătății, care va fi emis ulterior adoptării acestei OUG, potrivit Hotnews.ro.

Astfel, art. 17 – La articolul 2, alineatul (1) din Legea farmaciei nr.266/2008, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 85 din 2 februarie 2015, cu modificările şi completările ulterioare, litera g) se modifică și va avea următorul cuprins:

„g) măsurarea unor parametri biologici, efectuarea de teste în scop de diagnostic și administrarea de vaccinuri, în condițiile stabilite prin ordin al ministrului sănătății.”

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE