duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterTeste Covid-19 prelucrate în 10 zile la Cluj. Câte se făceau la...

Teste Covid-19 prelucrate în 10 zile la Cluj. Câte se făceau la începutul pandemiei, comparativ cu acum?

La începutul pandemiei, prin martie 2020, capacitatea de testare era de sub 100 de teste pentru depistarea virusului Covid-19, în fiecare zi. În comparație cu luna octombrie, acesta este un număr incredibil de mic, având în vedere faptul că doar la Cluj în fiecare zi se prelucrează aproximativ 2.500 de teste.

În luna octombrie, a fost atinsă capacitatea de prelucrare a 40.000 de teste pe zi, la nivel de țară, conform datelor Institutului Național de Statistică. Pe toată durata lunii martie au fost efectuate numai 24.654 de teste COVID-19, iar în prezent sunt efectuate mai multe teste într-o singură zi. La Cluj se testează în mai puțin de 10 zile, mai bine de numărul total de teste din luna martie, pe țară.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE