joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterThriller psihologic internaţional, filmat în Transilvania: locuri din Argeş, avute în vedere...

Thriller psihologic internaţional, filmat în Transilvania: locuri din Argeş, avute în vedere pentru filmări

Firma de producţie cinematografică Aadhi Brahma Productions, cu sediul în emiratul arab Sharjah, va filma anul acesta o producţie internaţională pe nume „Capricorn”, un thriller psihologic, în mai multe locuri din România.

Filmul va fi în limba engleză şi se va bucura de o distribuţie şi ea internaţională. Cineaştii indieni Aadhitya Bahudhanam şi Keerthi Ayeshwarya (regizor, respectiv scenarist), care se ocupă de viitoarea peliculă, au ales, în principal, diverse locuri din Transilvania pentru filmări.

Fireşte, dintre locurile selectate nu putea lipsi castelul Bran, mai ales dacă ţinem cont că e vorba aici despre un thriller psihologic.

Avem, însă, în vedere, mai multe locuri de filmare, fiecare trebuind să îndeplinească mai multe cerinţe. Ne gândim că anumite scene ar putea fi filmate la cetatea Poienari, de pe Transfăgărăşan, pentru altele ne gândim şi la nişte locuri speciale din apropiere de Câmpulung Muscel”, ne-a declarat compatriotul nostru Ovidiu Ciugulea, supervizor pentru efecte speciale şi, în acelaşi timp, producătorul executiv al peliculei.

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE