Mici manevre electorale | Revista22

Data:

spot_img

Mici manevre electorale. În sfârșit Ciucă, lansat oficial drept candidat liberal la prezidențiale, își va lansa și celebra-i carte. Prima ediție (epuizată) a apărut pe panourile rutiere.

Câteva pagini de vitejie (cu batalionul 26) citite la tv și alte capitole au fost ecranizate într-un clip artistic regizat de IA. Exegetul Tudose (PSD) a și comparat-o (pe necitite) cu ,,Capra cu trei iezi”.

Deh, invidia pe capra vecinului (de guvernare). Cel mai aspru critic a lui Ciucă n-a fost însă PSD (deși s-a străduit), ci liberalul (în rezervă) Crin Antonescu.

Partidul Național Liberal ,,nu se mai deosebește de PSD”

Venit special de la Bruxelles (unde s-a retras de 10 ani pe banii nevestei europarlamentar PNL), Crin a bătut televiziunile pentru a denunța ,,mediocritatea, impostura, slugărnicia și șarlatania” din PNL, lipsa de idei a lui Ciucă și pierderea identității partidului ,,care nu se mai deosebește de PSD”. Așa e. Numai că, după ce ai lipit cu acte PNL de PSD (în USL), ai pozat pe panouri cu candidații PSD, ți-ai serbat ziua pe stadion cu Ponta și ai țopăit cu Geoană în curtea PSD, ar fi mai decent să taci. Altfel nu te deosebești cu nimic de Tudose. Deși se certară zi de vară până-n seară, Ciolacu și Ciucă nu se supărară.

Citește și: Eficacitate de invidiat la ISJ Buzău. Răspunsul despre bacalaureatul lui Ciolacu, pregătit cu o zi înainte de cerere

Ciolacu e convins că ,,guvernarea cu PNL va funcționa până la capăt” iar Ciucă a garantat că ,,PNL nu iese de la guvernare”. Rareș Bogdan (prim-solist al tarafului PNL) a mărturisit că liberalii ,,au înghițit o meduză” (vie?) cuplându-se cu PSD de dragul stabilității țării aflată lângă război. Fals! PNL s-a tot îmbârligat cu FSN-PSD (ceea ce l-a și scos din Parlament în `92) făcându-se frate cu dracu până i-au crescut și lui coarne.

Continuarea în Revista22

Citește și: George Scutaru, CEO New Strategy Center: România ar trebui să își modifice legislația în privința achizițiilor militare, pentru că e prea lentă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Coroana regăsită

Spania reprezintă un caz unic în Europa prin aceea...

Paradoxurile lui Geoană între SUA și (post)nomenklatură

Paradoxurile lui Geoană între SUA și (post)nomenklatură. Mircea Geoană...

Cursa impostorilor. Unde-i răul cel mai mic?  | Revista22

Cursa impostorilor. Unde-i răul cel mai mic? Problema acestor...