luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterȚigări de jumătate de milion de lei confiscate de procurorii DIICOT cărășeni,...

Țigări de jumătate de milion de lei confiscate de procurorii DIICOT cărășeni, descinderi la contrabandiștii din vestul țării

Trei rețele de contrabandă cu țigări susțin procurorii DIICOT că au fost astăzi destructurate în urma a 27 de percheziții domiciliare în județele Mehedinți, Timiș, Arad și Caraș-Severin. Peste 900.000 de țigarete, în valoare de mai bine de jumătate de milion de lei, au fost confiscate în urma perchezițiilor, iar 29 de persoane au fost aduse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin.

„Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2020, în județul Caraș-Severin, ar fi acționat trei grupări infracționale specializate în contrabandă cu țigarete. Rețelele infracționale ar fi acționat pentru aprovizionarea, transportul și distribuția țigaretelor de contrabandă.

Cele 3 grupări infracționale ar fi fost coordonate de persoane din alte județe, care ar fi atras în activitățile ilicite persoane din județul Caraș-Severin, în scopul distribuției țigaretelor” arată procurorii de la crimă organizată.
„Acțiunile au beneficiat de suportul tehnic și de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi din Caraș-Severin, Timișoara și Mehedinți” ne-a informat insp. principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cristian Franț
Jurnalist de investigații din Banat, a avut numeroase colaborări atât cu presa locală, cât și cu cea centrală, dar și activități în mediul ONG. Corespondent Realitatea TV, autor a numeroase anchete în Adevărul, a semnat și pentru Express de Banat sau Puterea. Acum scrie pentru Reșița.ro și este editor coordonator al cotidianului online Știri din Banat.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE