vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterTIMIȘ | Centrele de vaccinare nu sunt gata, imunizarea începe de luni

TIMIȘ | Centrele de vaccinare nu sunt gata, imunizarea începe de luni

Centrele de vaccinare din județul Timiș nu sunt gata, vineri, 15 ianuarie, când începe oficial a doua etapă a campaniei de imunizare. Autoritățile din județ și cele din Timișoara au anunțat că spațiile unde se va adminsttra serul sunt în curs de amenajare sau avizare și că, de fapt, vaccinarea va demara abia luni.

În Timișoara ar urma să funcționeze 17 centre și alte 15 în județ, pe lângă cele 11 existente deja în unități sanitare. Potrivit unor surse DSP Timiș, în zilele următoare se vor deschide aproape toate centrele și vor sosi și dozele necesare începerii vaccinării.

„Lucrăm împreună cu Prefectura și Direcția Județeană de Sănătate Publică pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare. Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație. Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a 2 centre pentru vaccinare.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE