duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterTIMIȘOARA | Ce nu spun Alin Nica și Dominic Fritz despre eșecul...

TIMIȘOARA | Ce nu spun Alin Nica și Dominic Fritz despre eșecul negocierilor dintre PNL și USR PLUS?!

Atât Alin Nica, președintele ales al Consiliului Județean Timiș, cât și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, au refuzat astăzi să dezvăluie motivul eșecului negocierilor pentru formarea majorităților în administrația locală și cea județeană, dar destui revoltați din PNL au rupt tăcerea!

Negocierile dintre PNL și USR PLUS s-au blocat aparent nejustificat. Cele două formațiuni ar fi agreat ca fiecare dintre ele să dea câte un vicepreședinte la Consiliul Județean și un viceprimar al Timișoarei, dar cu toate acestea discuțiile s-au întrerupt astăzi fără a se semna un protocol în acest sens.

CITEȘTE ȘI:
La Timişoara, negocierile cu liberalii eşuează. Dominic Fritz le dă ultimatum până luni să ia o decizie
„PNL Timiș nu mai e interesat deloc de ce se întâmplă cu Timișoara”. Liberalii ar ținti două posturi de vicepreședinte la CJ Timiș

Nica a dat câte ceva de înțeles, dar nu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a ajuns la un acord. Surse din interiorul PNL spun însă că negocierile sunt blocate de Cristian Moș. Mai exact, de neîncrederea pe care acesta și Cătălin Drulă le-ar prezenta ca parteneri pe termen lung. Mai ales după săgețile otrăvite trimise de aceștia către PNL zilele trecute. 

„Noi, Partidul Național Liberal, suntem interesați de o colaborare pe termen lung, pe proiecte concrete, în vederea dezvoltării Timișului și a Timișoarei. Împărțirea funcțiilor, numirea urgentă a unor membri, așa cum își dorește partidul pe care l-am considerat ca fiind singura formațiune politică cu care putem avea un dialog corect, bazat pe încredere reciprocă, nu este principalul nostru obiectiv.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE