sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterTimișoara nu are nici acum al doilea viceprimar. Urmează a treia încercare

Timișoara nu are nici acum al doilea viceprimar. Urmează a treia încercare

Consilierii locali ai Timișoarei sunt convocați marți, 19 ianuarie, într-o ședință în care este programată, din nou, alegerea celui de-al doilea viceprimar al orașului de pe Bega. Ședința a fost programată de viceprimarul Ruben Lațcău, care îl înlocuiește pe Dominic Fritz, primarul fiind în izolare, confirmat cu Covid-19.

Lațcău (USR PLUS) exercită temporar atribuțiile lui Dominic Fritz, primarul fiind în izolare de miercuri, 13 ianuarie, după ce a fost depistat cu coronavirus. Prima dată va fi validat în funcție consilierul PSD Ioan Ștefan Szatmari, care îl înlocuiește pe Sebastian Răducanu, ales senator, apoi se va da votul pentru Cosmin Tabără (PNL) în funcția de viceprimar.

În 16 noiembrie, Cosmin Tabără nu a obținut voturile necesare pentru ocuparea acestei funcții (8 voturi „pentru” de la PNL, 2 voturi „împotrivă” de la PSD și 13 „abțineri” ale celor de la USR PLUS). În ședința de la acea dată, Ruben Lațcău (USR PLUS) a obținut 23 de voturi din partea celor 25 de consilieri prezenți.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE